Uncategorized

Dokumentera min resa

Jag har länge funderat och planerat kring min privatekonomi, och i många år haft i bakhuvudet att jag vill ha någon slags passiv inkomst och jobba mot att bli finansiellt fri för att inte vara beroende av ett jobb utan kunna välja att göra andra saker med min tid om jag skulle vilja det. 

På sistone har dessa tankar växt sig starkare och jag har tagit tag i att börja strukturera upp tankarna i mer konkreta planer, mål och vägar dit. 

Jag förväntar mig ingen snabb resa och att den säkert kommer innehålla en del gupp och omväger innan jag når mina mål. För att ändå hålla mig till mitt valda spår och även kunna blicka tillbaka senare tänkte jag dokumentet min resa, dela med mig av lärdomar på vägen och kanske få feedback och hjälp av er läsare också. 

De flesta bloggar jag hittat om folk som skriver om finansiell frihet verkar antingen ha nått dit redan eller vara på väldigt god väg, och det är såklart superkul för dem! 🙂 Kanske har jag inte lika mycket trovärdighet i ämnet eftersom jag är i början av min resa och inte har lika mycket resultat att visa upp, men jag tänker inte låta det stoppa mig! 😉 Jag får se mitt skrivande som en annan kategori, och kanske finns det folk som är intresserade av att läsa om det, eller kanske inte men jag skriver för mig själv också så om andra kan ha hjälp av min resa och mina tankar är det en rolig bonus! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s