Om mig

Hej, Alex här!
Jag är en 30+are, studienörd, företagare, förälder, INTJ:are, löpare, yogi och jag har ett stort intresse för privatekonomi och investerande.

Jag har alltid en långsiktig plan som jag jobbar mot och här på frihetsresan har jag valt att öppet dela med mig av mina tankar och planer kring FIRE.

Jag dokumenterar här min personliga resa mot mitt mål att nå finansiell frihet. För mig innebär det att jag vill nå tillräckligt hög nivå av ”passiva” inkomster eller avkastning för att täcka mina utgifter. Det skulle för mig innebära en känsla av frihet att veta att jag inte måste ha en anställning om jag inte vill det. Dock tror jag knappast att jag kommer sluta arbeta eftersom jag gillar att utmana mig, däremot kanske jag väljer andra vägar, utveckla något nytt projekt eller företag, eller arbeta i mindre omfattning (åtminstone i formen av en anställning). En av mina drömmar vore att resa mycket, se nya platser och människor, vara ute i naturen mer och liknande.

Jag gillar att skriva, och tidigare bloggförsök har fallit på min perfektionism och strävan efter ”korrekta” och perfekta inlägg och texter. För att fokus ska hamna på min resa och innehållet istället för själva texten kommer jag vara mindre hård mot mig själv, så ha gärna överseende med om texterna inte alltid är på topp och om inläggen blir lite spretiga ibland. Jag håller på att lära mig att det ibland räcker med ”tillräckligt bra” och denna bloggen blir en bra övning för mig. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s